by
on
under ,
Permalink

Stora spel på Steam

Som en av de största plattformarna inom spelvärlden befinner sig Steam i ständig utveckling. Plattformen, som även fungerar som ett interaktivt community för spelare, uppdaterar kontinuerligt sitt utbud av spel för en garanterat alltid lika fräsch spelupplevelse.

Vi har listat de senaste och mest omtyckta spelen på Steam just nu.

106967-hands-on-computer-detail

Dota 2

Spelet som lanserades under sommaren 2013 är ett strategispel som går ut på att man som spelare i ett lag på olika sätt måste samarbeta för att vinna över det motstående laget. Spelet äger rum i en fantasyvärld där arenan ser likadan ut varje spelomgång. Dota 2 är ett av de kostnadsfria spelen som erbjuds på Steam och är perfekt för dig som vill spela tillsammans med dina vänner.

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike, även kallat CS, är ett av de främsta spelen online och har fram till år 2013 spelats på professionell nivå inom e-sporten. Den allra nyaste upplagan av spelet heter Counter-Strike: Global Offensive och lanserades år 2012. En av de uppdateringar som gjorts från föregående upplaga är flertalet nya banor samt nya vapen och fler spellägen. Spelet är en förstapersonskjutare vilket betyder att spelet utspelas ur spelarens synfält.

Left 4 Dead 2

Den efterlängtade uppföljaren till Left 4 Dead lanserades år 2009 och heter Left 4 Dead 2. Spelet har viss likhet med Counter-Strike där man får följa spelet från spelarens synfält. I själva spelet är du som spelare en av de överlevande från en pandemi och ditt uppdrag är att tillsammans med andra överlevande försvara dig mot zombies och genom att nå olika nivåer försöka ta dig till trygghet.

Spelsajter är i ständig utveckling och uppdateras ständigt med nyheter. Mer information om spel för PC kan du ta del av här. I artikeln har vi valt att fokusera på nyheter inom casinospelvärlden samt det populära spelet Assassins Creed.